Koelewijn's Visspeciaalzaak

Meidoornpassage 7
8091 KS Wezep
038-3764345

Voor een feest of evenement kunt u bij Koelewijn's Visspeciaalzaak terecht voor diverse visschotels, samengesteld met de beste vis. Deze schotels worden mooi opgemaakt en zijn eventueel naar wens samen te stellen. Hier treft u een overzicht van onze standaard visschotels.

Heeft u een keuze gemaakt? U kunt de visschotel direct bestellen!

Feestdagen Special

Feestdagen Special

Prijs: € 30,00

Deze schotel is gevuld met warm gerookte zalm, gerookte palingfilet, gegrilde makreelfilets, Hollandse garnalen, IJslandse garnalen en makreelsalade. Hij is samengesteld met producten die langer houdbaar zijn en daardoor extra geschikt voor de feestdagen.

Deze Feestdagen Special is opgemaakt op een luxe, stevige schaal. Het compacte formaat past in iedere koelkast. Tegen inlevering van schaal en deksel ontvangt u €2,- retour op uw volgende visschotel.

Feestdagen Special Deluxe

Feestdagen Special Deluxe

Prijs: € 45,00

Deze schotel is gevuld met warm gerookte zalm (naturel & pepers), gerookte palingfilet, gerookte zalmfilet (plakjes), gerookte forelfilet, gegrilde makreelfilets, Hollandse garnalen, makreelsalade en zalmsalade. Hij is samengesteld met producten die langer houdbaar zijn en daardoor extra geschikt voor de feestdagen.

Deze Feestdagen Special Deluxe is opgemaakt op een luxe, stevige schaal. Het compacte formaat past in iedere koelkast. Tegen inlevering van schaal en deksel ontvangt u €2,50 retour op uw volgende visschotel.

Luxe Feestsalade met vis

Luxe Feestsalade met vis

Prijs: € 50,00

TOPPER VOOR DE FEESTDAGEN!

Deze schotel is gevuld met 10 grote bollen salade naar keuze (huzaren/rundvlees-, zalm of tonijnsalade), warm gerookte zalm, gerookte palingfilet, gerookte forelfilet, gerookte zalmfilet (plakjes), Hollandse & IJslandse garnalen en gegrilde makreelfilets. Hij is samengesteld met producten die langer houdbaar zijn en daardoor extra geschikt voor de feestdagen.

Deze Luxe feestsalade met vis is opgemaakt op een luxe, stevige schaal. Het compacte formaat past in iedere koelkast. Tegen inlevering van schaal en deksel ontvangt u €2,50 retour op uw volgende visschotel.

Visschotel klein

Visschotel klein

Prijs: € 29,50

De kleine visschotel is gevuld met diverse soorten gerookte vis, haring en kibbeling en bestaat uit +/- 60 stukjes. Hier kunt u ongeveer 30 toastjes/broodjes mee beleggen.

Visschotel groot

Visschotel groot

Prijs: € 39,50

De grote visschotel is uitgebreider dan de kleine visschotel. Als aanvulling treft u op deze schotel ook gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet en Hollandse garnalen. De luxe visschotel bestaat uit +/-90 stukjes. Hier kunt u ongeveer 50 toastjes/broodjes mee beleggen.

Visschotel Deluxe

Visschotel Deluxe

Prijs: € 49,50

De visschotel Deluxe is er voor de liefhebbers. Op deze schotel treft u 10 vissoorten aan, voornamelijk de luxere soorten. Denk bijvoorbeeld aan warm gerookte zalm, vers gerookte forelfilet, Hollandse garnalen en vers gerookte palingfilet. Maar ook ambachtelijke krab-, makreel, tonijn- en/of zalmsalade. De deluxe schotel bestaat uit ruim 100 stukjes.

Hapjesschaal

Hapjesschaal

Prijs: € 27,50

De hapjesschaal is geschikt om uit te delen. De schaal telt ongeveer 80 hapjes en bestaat uit 5 soorten vis (haring op roggebrood, zalmwrap, makreelfilet, brado en kibbeling). 

Haringschaal

Haringschaal

Prijs: € 22,50 en € 32,50

Fraai gedecoreerde schotel met heerlijke haring. Uiteraard met uitjes en zuur. De haring wordt standaard in vieren gesneden. U kunt er ook voor kiezen om de haringen heel te laten, in halfjes te laten snijden (staartje eruit) of in nog kleinere stukjes (in zessen). De keuze is aan u!

De haringschaal is standaard te verkrijgen voor € 22,50 en € 32,50. Neem voor meer mogelijkheden even contact op.

Gourmetschotel

Gourmetschotel

Prijs: € 9,50 per persoon

De gourmetschotel bestaat uit 6 verschillende soorten verse vis (per vissoort 2 stukjes), garnalen en mosselen. De gourmetschotel is standaard naturel. U kunt er ook voor kiezen om de vis te laten marineren met onze heerlijke marinades. Eventueel zelfs met allergenenvrije marinades.

(Prijs is inclusief sauzen, kruiden en/of marinades.)

Huzarensalade

Huzarensalade

Prijs klein: € 20,00 (4-6 personen)
Prijs groot: € 27,50 (6-8 personen)

Ruim gegarneerde salade op schaal. Een combinatie met zalm of tonijnsalade is eventueel ook mogelijk.

Zalm- of tonijnsalade

Zalm- of tonijnsalade

Prijs klein: € 25,00 (4-6 personen)
Prijs groot: € 32,50 (6-8 personen)

Gegarneerde salade op schaal. U heeft de keuze uit zalm- of tonijnsalade. Een combinatie is eventueel ook mogelijk (ook met huzarensalade).

Salade met vis

Salade met vis

Prijs: € 37,50

Voor een combinatie van salade met vis is er de keuze voor deze schotel. De schotel is in het midden gevuld met 1 kg salade. Rondom de salade is de schaal gevuld met 6 soorten vis: paling, zalm, makreelfilet, Hollandse garnalen, haring en kibbeling.

Koelewijn's Visspeciaalzaak

Meidoornpassage 7
8091 KS Wezep
038-3764345

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:30
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag Gesloten